Semesterlängt

Jag längtar så vansinnigt mycket efter sommarens ledighet. Vi inleder med en vecka i den Bohuslänska idyllen på Skaftö, en plats som genast gjorde oss lite mjukare i själen när vi besökte det under fjolårets rekar-vecka. Någon kanske minns att jag efterlyste boende, något vi fick tag i strax därefter. Lata dagar i ett av Läs Mer »

Semesterlängt

Jag längtar så vansinnigt mycket efter sommarens ledighet. Vi inleder med en vecka i den Bohuslänska idyllen på Skaftö, en plats som genast gjorde oss lite mjukare i själen när vi besökte det under fjolårets rekar-vecka. Någon kanske minns att jag efterlyste boende, något vi fick tag i strax därefter.

Lata dagar i ett av de vita små trähusen i sluttningen, krabbfiske på bryggorna och en hel del skaldjur på matsedel tänker jag. Superpepp och börjar verkligen räkna ner nu…

image

Foto: skafto.se


En kommentar på "Semesterlängt"

 1. Louise skriver:

  Åh vad mysigt! Helt klartvästkustens vackraste ställe.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »