Happy Friday!

Jag kan inte annat än konstatera att det finns fredagar och så finns det liksom fredagar. Idag är det definitivt fredag, jag hade gott och väl nämligen jobbat ihop veckans timmar redan igår då jag hade en stor leverans i projektet jag jobbat med hela våren. Men ingen rast och ingen ro, idag var det revideringar och nya projekt Läs Mer »

Happy Friday!

Jag kan inte annat än konstatera att det finns fredagar och så finns det liksom fredagar. Idag är det definitivt fredag, jag hade gott och väl nämligen jobbat ihop veckans timmar redan igår då jag hade en stor leverans i projektet jag jobbat med hela våren. Men ingen rast och ingen ro, idag var det revideringar och nya projekt som väntade så  helgledigheten känns välbehövlig om en säger så och det var en trött familj som landade i torpet för en timme sen. Bloggandet har kommit i andra hand tyvärr när näsan knappt varit ovan vattenytan, hoppas ni har överseende.

Regnet spelar på fönsterblecken och äntligen håller träkaret på att svälla sig tätt efter den torra vintern, jag hör hur det skvalar utanför husknuten. Brasan sprakar i kakelugnen och jag har precis gett stugan lite sommarliv med tre Mårbacka-pelargoner som dagen till ära fått nya krukor. En kan inte annat än älska att Blomman för dagen har fullt av favoriter från Bergs Potter. Nu ska Jesper och jag landa i soffan för en date med Netflix. Hörde jag helg!

image

[ o ]: Sara Zetterström


En kommentar på "Happy Friday!"

 1. Men så härligt det låter! Stort tack än en gång för text-hjälpen när det står alldeles still i hjärnan. Inte utan att jag är lite avundsjuk på helgkänslan – här är det alldeles för mycket jobb i alla fall ännu en vecka. Men, sen så… Njut i regnet. Kram!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »