Hej då juni. Hej semester!

Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

Hej då juni. Hej semester!

IMG_2839 Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni;

1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon trodde bilden var ett fotomontage men nehe då, det är äkta vara med c:a 20 m fiskelina (som blev ett trassel på två sekunder) mellan fingrarna. 3). Boo och jag fick färgstarka syréner av vår 89-åriga granne och gjorde saft med otroligt fin färg. 4). Den bästa tiden ur blomperspektiv, pioner, lupiner och vallmo blomstrade precis överallt och jag njöt av en enorm bukett som blev över efter ett tidningsjobb. 5). Kanske min mest gillade bild någonsin. Jag vet inte om det är torpidyllen eller Jespers fasta bakparti som uppskattas mest… Men som min manliga kollega uttryckte det: “-Jag gillade din instagrambild, … den behövde liksom en rumpa”. 6). I flygande cykelfläng mot jobbet där de sista veckorna innan semestern var slitiga, ett stort projekt skulle sys ihop samtidigt som jag privat planerade ett midsommarfirande för många, firade en student och fick ytterligare ett hus att ta hand om 7). Lillstugan, det lilla timmerhuset vi köpte på Blocket och som nu är Torpets wingman. Lillbastun skulle man också kunna kalla det med tanke på interiör och innetemperatur under varma dagar. 8). Vi fick en magisk midsommarhelg, superväder och härligt kompishäng. Kransarna hänger lite varstans och påminner om helgen som gick. 9). Sju av nio bilder talar sitt tydliga språk, juni var månaden vi valde torparliv och solnedgångar med skogssilhuett före hemmet på vår gata i stan.

Nu sitter jag på tåget mot Malmköping där mormor levde sina sista år och ska begravas idag. Första juli alltså, hej då juni och hej semester!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »