Bäst just nu

Mönsterfest, galler och rymdinspirerande mattor. Här är fyra nyheter vi gillar lite extra just nu!

Läs Mer »

Bäst just nu

tyynimallacopper

Funktionell konst

Finlands mest kända berg, Saana och sjön Kilpisjärvi är inspirationen bakom Maija Pouskaris spegelkoncept Tyyni. Man kan se reflektionen av berget i spegeln. Tyyni kommer i olika färger och varierande siluetter.

Namnlöst-1Mattuniversum

Portlandbaserade studion Angela Adams har släppt en ny, fantasifull kollektion med mattor inspirerade av rymden. Mjuka färger, ton-i-ton och nivåskillnader utmärker serien Astral Garden – som enligt designern själv utstrålar liknande energier som rymden. På bilden ovan syns Astral Flash och Nebula Dream.

wire-series-coffee-table-george-riding-graduate-project_dezeen_1568_4Snyggt bakom galler

Studenten George Riding ville förhöja relationen mellan det passiva bordet och aktiva objektet, och designade därför soffbordet The Wire Series. En rad tillbehör skapades med räfflade bottnar, för att kunna placeras stadigt på bordets galler: två träbrädor, en marmorplatta och en vas i mässing.

Normann_Copenhagen_Daily_Fiction_3Mönsterfest

Fakta: Normann Copenhagen gör en sällan besviken. Nu har de i samarbete med Köpenhamnbaserade Femmes Régionales skapat en lekfull kollektion med anteckningsböcker, pennor, saxar, klisterlappar och mycket mer. De har sett till trender inom såväl mode som inredning, och därefter skapat serien Daily Fiction som värdesätter mönster, hantverk och minutiösa detaljer. Vi gillar!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »