Badrumsskåpet på plats

Bakväggen i lilla toaletten på övervåningen har gapat tom sedan renoveringen i våras. Från början tänkte jag bara ha en tavla där och förvara sånt som används dagligen (tandborstar, krämer, smycken) på platsbyggda hyllor under handfatet. Men eftersom utrymmet är litet så är det bra att hålla röran och intrycken i schack med dold förvaring, Läs Mer »

Badrumsskåpet på plats

littlemissfixit_badrumsskap02

Bakväggen i lilla toaletten på övervåningen har gapat tom sedan renoveringen i våras. Från början tänkte jag bara ha en tavla där och förvara sånt som används dagligen (tandborstar, krämer, smycken) på platsbyggda hyllor under handfatet. Men eftersom utrymmet är litet så är det bra att hålla röran och intrycken i schack med dold förvaring, så ett skåp passade bättre. Eller i det här fallet en gammal trälåda från Kalmars vintagepärla Folks Interiör

Extra roligt att det på baksidan står Lådan m de svarta kaffekopparna i gammaldags handstil på baksidan. Jag borrade hål i bottenplattan och skruvade upp lådan direkt på väggen. Man måste älska gamla trähus som man inte behöver plugga väggarna i.

littlemissfixit_badrumsskap04

Den fina krukan är en specialutgåva från Bergs Potters samarbete med Artilleriet. Den smaragdgröna glasyren och det röda i träet ger rummet lite mer karaktär tycker jag. Skåpet öppnas genom att man skjuter luckan (locket) åt sidan och jag har en känsla av att den precis som när jag tog bilden mest kommer stå så där på glänt. Det är inte utan att jag blir nyfiken på hur “de svarta kaffekopparna” som förvarats där såg ut.

littlemissfixit_badrumsskap03

Foto: Sara Zetterström

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »