9 från Insta

Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

9 från Insta

Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och lov inte är slut än!

IMG_3623

1). Häromdagen slängde jag mig på sängen och kände in rummet i sann Ernst-anda. Vi får se om det blir rosa väggar framöver. Ser inte fram emot underarbetet dock, samma hemska glasfiberväv som på lilla toaletten sitter på dessa väggar, men 10 gånger så mycket… 2). Strandhäng görs bäst under växlande molnighet, här vid vår mysiga badställe närmast torpet. Om parasollet är min bästa vän på stranden så är hink och spade Boo’s favoriter. 3) The Kitchen, köks-avknoppningen till Artilleriet, i Göteborg som jag besökte under min halvdag på betongbete. Typisk butik där a l l t är villhöverstämplat. 4) Han och jag, sjutton år senare . 5) Vacker kväll i Moheda – eller träsko-Mecka mitt i Småland. 6). Vår andra Västkusttrip bjöd på magisk kväll på Klädesholmen 7). Solstrålen i mitt liv som både gett mig skrattrynkor och gråa hår – i snart fyra år. 8). En ringande väckarklocka har varit tokförbjudet under semestern och sovmornarna tendera att bli långa i Torpet där morgonsolen effektivt stängs ute med mörkläggande rullgardiner. 9) “Oj mamma, titta det lyser som guld!” En av många solnedgångar från trappan i stugan.

Nu ska jag göra glass med smak av äppelpaj, vi får nämligen efterlängtat besök idag av Lisa med familj.

Spara


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »