Muff & Fibbla

Tänk att det blev lite Gotlandskärlek i mugg-skåpet i år ändå! Jesper och jag invigde nykomlingarna till kvällsfikat igår, min kompis PM tillbringade nämligen precis en vecka på ön och hade den stora vänligheten att ta upp en beställning på mina favoritbägare. Det finns många koppar som jag gillar och tycker är supervackra men få passar Läs Mer »

Muff & Fibbla

littlemissfixit_asalindstrom_cup01

Tänk att det blev lite Gotlandskärlek i mugg-skåpet i år ändå! Jesper och jag invigde nykomlingarna till kvällsfikat igår, min kompis PM tillbringade nämligen precis en vecka på ön och hade den stora vänligheten att ta upp en beställning på mina favoritbägare. Det finns många koppar som jag gillar och tycker är supervackra men få passar så perfekt till vardagskoppen te som just dessa guldkantade. Inte för stor och inte för liten och kanske är det just den där guldkanten som behövs när vardagen känns lite väl mycket… vardag. Så nu är samlingen utökad. Eller i köket är antalet stadigvarande för de har liksom fått ben de där kopparna, någon har hamnat i badrumsskåpet efter en micro-olycka (don’t do it) och en annan huserar pennor efter ett lite för stötande möte med någon köksbänk. Årets varianter blev Muff & Fibbla i gult och blått -tack fina PM för hjälpen med velandet!

littlemissfixit_asalindstrom_cup02

Foto: Sara Zetterström


5 kommentarer på "Muff & Fibbla"

 1. Beautiful Life skriver:

  Superfina! 😀

  Utan handtag va? Vi hade ett par muggar som jag använde till kaffe som var utan handtag, blev alltid lika irriterad när vi hade helgfrukostar hemma och en kombon alltid hällde tokfullt med perkulatorkaffe (glödhett!) i muggen så den blev alldeles för varm att hålla i (och inte fick i tillräckligt med svalkande mjölk) Haha!

  Ha det gott!!

  /Anna

 2. Britta skriver:

  Hejsan! Jag undrar om du är den Sara som arbetade som inredare på IKEA Malmö 2011. Du hjälpte med mig att inreda min nya lägenhet i Dockan.

 3. Maria skriver:

  Varsågod kära du, och tack för smultronstället.
  De är så fina!! Jag är supernöjd med mina två muggar. Det stämmer verkligen som du skriver, att guldkanten ger lite extra glans åt vardagen :).


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »