Instagram: @bloggaibagis

God morgon! Jag såg en bild här på insta där någon hade vitlaserat sitt ivarskåp. Har glömt vem det var. Nån som har gjort detta och kan tipsa om hur och med vad? #ikea #ivar #ivarskåp #ikeaivar #tvättstuga

Instagram: @bloggaibagis

God morgon! Jag såg en bild här på insta där någon hade vitlaserat sitt ivarskåp. Har glömt vem det var. Nån som har gjort detta och kan tipsa om hur och med vad?

God morgon! Jag såg en bild här på insta där någon hade vitlaserat sitt ivarskåp. Har glömt vem det var. Nån som har gjort detta och kan tipsa om hur och med vad? #ikea #ivar #ivarskåp #ikeaivar #tvättstuga


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Instagram

 • Instagram: @bloggaibagis

  Barnens pysselhörna och en 🌲

 • Instagram: @bloggaibagis

  Tjoho! Nu har ungarna jullov och snart vi vuxna också. En efterlängtad ledighet, välkommen jul och Piteå och lite barnvakt 😇

 • Instagram: @bloggaibagis

  Halloj, en bild av mig i samarbete med @triwa /// Hade pysselverkstad på köksbordet här hemma idag och knåpade ihop några fina paket. Den fina klockan packade jag in till mig själv 🙃 Och är nån av er sugen på en likadan får ni 15% rabatt på Triwas fulla sortiment fram till 31 januari, ange Läs Mer »

 • Instagram: @bloggaibagis

  God morgon söndag och barn som sover till halv nio 🏼 #badrum #bathroom