Happy Friday!

Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

Happy Friday!

Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar sedan så antingen har vi en ovanlig kväll på tu man hand, eller så vaknar hon lagom tills vi går och lägger oss…

Kalmar kokar just nu, årets sommarstad gör liksom skäl för namnet när centrum är bräddfyllt av atleter som ska göra en IronMan imorgon. Det sägs att just den här tävlingen är världskänd för sin publiknära banläggning och folk går verkligen man ur huse för att heja fram alla (dårar) som gör loppet. Varje år blir jag lika medryckt och tänker att det kanske inte är omöjligt ändå med en sådan fysisk bragd, jag har ju ändå sprungit ett maraton redan. Sen kommer jag på att man först ska simma 3,8 km i öppet vatten och cykla 18(!) mil innan man springer de där 42 195 metrarna (som det f ö var 13 år sedan jag tog mig runt)… Men peppande är det, inte minst eftersom en av Boo’s dagisfröknar ska köra, och hon fyllde nyss femtio!

En annan härlig grej är presenten jag fick idag, ett rykande färskt exemplar av Pretty please, bakboken som Madeleine gjort. Den är så himla fin och jag är så stolt över henne! Fint papper, fantastiska bilder, mysiga recept och extra härligt är att sconesen på sidan 17 serveras i vårt torp. Verkligen ett boktips för den som gillar sötsaker, inspirerande bilder och recept – finns att köpa här. Gång på gång påminns jag om vilka grymma vänner jag har runt omkring mig.

Nä nu hör jag att palsternackspurén är in the making så bäst att jag dukar här.

Happy Friday!

lmfi_prettypleasebook01lmfi_prettypleasebook02

Foto: Sara Zetterström


2 kommentarer på "Happy Friday!"

 1. Ingrid skriver:

  Vilken härlig färg på blusen! Får man fråga var den är inhandlad?
  Tack för en bra blogg!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Läsvärt

 • Japansk städkonst – nytt i bokhyllan

  Under hösten har det inte blivit många timmars läsning, snarare har jag haft svårt att hålla mig vaken tillräckligt länge för att hinna läsa klart sagan för Boo de kvällar jag inte rivit tapet, spacklat fogar eller knackat puts men så fort det ljusnar i renoveringstunneln ska det bli ändring på det då två nykomlingar Läs Mer »

 • Boktips: 3 sagor för stora småbarn

  Boo hade lite feber när hon kom hem från förskolan igår så idag har hon först hängt med sin pappa och nu på eftermiddagen var det vår tur att hemmamysa. Kanske det bästa tillståndet, inte särskilt sjuk men inte helt frisk och det enda rätta är att mysa i soffan och läsa sagor för utanför Läs Mer »

 • Happy Friday!

  Helgkänslan är monumental! Jesper står i köket och det vankas ljuvlig middag om jag ska tro dofterna som sprider sig hit till bordet i burspråket, där jag serverades ett glas rosé och snacks och sitter och bloggar. Efter en intensiv dagisvecka somnade Boosan i bilen på vägen hem från lite ärenden för ett par timmar Läs Mer »

 • Madeleines bokbebis

  Om ett par månder kommer en ny härlig bok där torpet har en biroll…

  Läs Mer »