Gästtoan fick en Mini-Makeover!

Här kommer lite inspiration för dig som är sugen på att fixa lite hemma i helgen! Efter att ha målat vårt nya lekrum på ovanvåningen kände jag för att måla nåt mer och då valde jag vår lilla gästtoa – lagom mycket jobb. Och det blev så himla bra! Att måla om är det bästa och Läs Mer »

Gästtoan fick en Mini-Makeover!

toa1
Här kommer lite inspiration för dig som är sugen på att fixa lite hemma i helgen!
Efter att ha målat vårt nya lekrum på ovanvåningen kände jag för att måla nåt mer och då valde jag vår lilla gästtoa – lagom mycket jobb. Och det blev så himla bra! Att måla om är det bästa och snabbaste sättet att  förändra ett rum, och det kostar inte skjortan heller. Jag valde att måla halva väggen och lite högre upp på väggen än vad vi gjort i sovrummet. Eftersom jag gjort så himla många dåliga kulörval i år så körde jag på ett säkert kort och valde Tant Johannas Gröna. Färgkod: S 3005-G20Y.Jag målade med helt vanlig väggfärg eftersom gästtoan inte är ett våtutrymme (glans 7 för den som vill veta det). Väggen, elementet och alla rör målades i samma färg. Det gav ett lugnt och enhetligt intryck.
Förut hade vi en stor spegel ovanför kaklet och den bytte jag ut mot en mindre rund så det blev plats för en liten hylla under. Tavellister kan man använda till mycket och i det här fallet blev det en perfekt liten avställningsyta. Tavellisten kommer från Ikea och målades i samma kulör som väggen för att den skulle smälta in lite fint. Under listen satte jag fast en liten krok i vilken jag hängde en hårborste.
Handdukshängaren från Byggfabriken behöll jag och kompletterade med en toapappershållare i samma stil. Sen var det bara att piffa med lite detaljer. Jag valde några väldoftande finheter från L:a Bruket, en tandbortshållare från IKEA samt en liten glasvas med en grön kvist i. Handduken är en favorit och finns att köpa här.

Så, det här var en snabb makeover som tog mig två dagar. Perfekt för en otålig som jag 🙂

badrumsdetaljer

1. Hårborste med lädersnöre från Meraki
2. Tandborstställ “Dragan” från IKEA
3. Tvål från L:A Bruket
4.Handduksklämmor, 10-pack från Meraki
5. Doftjus Tabac från L:A Bruket

6. Handkräm från L:A Bruket

toa2
Spegeln kommer från en butik på Sergels Torg som heter Different Things. Vet att det finns liknande på andra ställen, som här.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Blogga i Bagis

 • Instagram: @bloggaibagis

  Barnens pysselhörna och en 🌲

 • Instagram: @bloggaibagis

  Tjoho! Nu har ungarna jullov och snart vi vuxna också. En efterlängtad ledighet, välkommen jul och Piteå och lite barnvakt 😇

 • Instagram: @bloggaibagis

  Halloj, en bild av mig i samarbete med @triwa /// Hade pysselverkstad på köksbordet här hemma idag och knåpade ihop några fina paket. Den fina klockan packade jag in till mig själv 🙃 Och är nån av er sugen på en likadan får ni 15% rabatt på Triwas fulla sortiment fram till 31 januari, ange Läs Mer »

 • Instagram: @bloggaibagis

  God morgon söndag och barn som sover till halv nio 🏼 #badrum #bathroom