Instagram: @anyhowelisabeth

Om du tänker såhär “det va mig en snygg bur” så vill jag berätta att den går att köpas här i Gbg minsann. 🙂 kvadratisk botten på cirka 30 cm och dryga 50 cm hög. #athome #fågelbur #greenish #deco #decorations #decoinspo #styling #interiör #interior #design

Instagram: @anyhowelisabeth

Om du tänker såhär "det va mig en snygg bur" så vill jag berätta att den går att köpas här i Gbg minsann. :) kvadratisk botten på cirka 30 cm och dryga 50 cm hög.

Om du tänker såhär “det va mig en snygg bur” så vill jag berätta att den går att köpas här i Gbg minsann. 🙂 kvadratisk botten på cirka 30 cm och dryga 50 cm hög. #athome #fågelbur #greenish #deco #decorations #decoinspo #styling #interiör #interior #design


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Instagram