Veckans Hemnetfavoriter

Två stockholmsvåningar och en charmig göteborgare – alla tre lika maxade med härlig inspiration. Här är Rum Hemmas tre Hemnetfavoriter.

Läs Mer »

Veckans Hemnetfavoriter

Två stockholmsvåningar och en charmig göteborgare – alla tre lika maxade med härlig inspiration. Här är Rum Hemmas tre Hemnetfavoriter.

 

Nyrenoverad våning i sobert grått

aw1hz2vzmdiuzmfzywquzxuvmzezlzqwmdixns83nty2nzmvaglnahjlcy81ndg1ntc1lmpwz3cxotiwadbtcmvzaxplcjbzmgiwdgmxmda

Strax söder om Stockholm, i populära Långbro park, ligger den här sobert grå våningen på 101,5 kvadrat. Nyrenoverad med hela 3,55 meter i takhöjd, stora fönster med härligt ljusinsläpp och vackra spröjs. Mer info och bilder finns hos Alexander White.

aw1hz2vzmdiuzmfzywquzxuvmzezlzqwmdixns83nty2nzmvaglnahjlcy81ndg1ntc5lmpwz3cxotiwadbtcmvzaxplcjbzmgiwdgmxmda aw1hz2vzmdiuzmfzywquzxuvmzezlzqwmdixns83nty2nzmvaglnahjlcy81ndg1ntgxlmpwz3cxotiwadbtcmvzaxplcjbzmgiwdgmxmda

 

Ljus charm i Göteborg

5518103

På Majorsgatan i Göteborg hittar vi den här ljusa lägenheten på bra planerade 68 kvadrat. Vackert välvda fönster med handblåsta glasrutor, ljusa brädgolv, bevarade spegeldörrar och äldre charm. Mer info och bilder finns hos Entrance.

55180975518145

 

Öppen planlösning i den gamla chokladfabriken

2

Tre rum, och eget orangeri, fördelat på 86 kvadratmeter i Chokladfabrikens gamla lokaler på Kungsholmen, Stockholm. Öppen planlösning där kök och vardagsrum hänger ihop. Det tillsammans med ljusa väggar, breda trägolv i ask och bevarade takbjälkar skapar en härlig atmosfär och rymd. Mer info och bilder finns hos Historiska Hem.

45


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »