Miscellaneuos w 39/2016

Veckans småhopp kommer här, sånt som snurrar i mitt huvud och gillas på ena eller andra eller båda visen. Första trevande dagarna av oktober har avverkats och redan 100% regn. Men desto större anledning att verkligen använda den där gamla oljelampan och kura i soffan. Om man hade någon förstås. Emma Olbers REjoin från Ire Läs Mer »

Miscellaneuos w 39/2016

Veckans småhopp kommer här, sånt som snurrar i mitt huvud och gillas på ena eller andra eller båda visen. Första trevande dagarna av oktober har avverkats och redan 100% regn. Men desto större anledning att verkligen använda den där gamla oljelampan och kura i soffan.

Om man hade någon förstås. Emma Olbers REjoin från Ire seglar upp som en drömmig utmanare i jakten på vår framtida tv-kompis. Håll i hatten katten så fin, vill provsitta bums och belåna huset över skorstenarna för att få den.

miscellaneous_39-2016_ire-sofa

Den här färgskalan tilltalar mig ofantligt mycket. Färgproverna har dansat runt i handväskan mer än vanligt på sistone och just nu är det ju förstås kulören på golvet där upp som stått i fokus. Återkommer med bilddokumentation när vi målat skiten (höll jag på att skriva).

My Attic: Create a graphic artwork with the Flexa colours of 2016!:

De senaste helgerna har varit så fullbokade att jag slarvat med mina dejter med Kalmarsund. Finns inget som får mig att känna mig mer levande och som ett med naturen som ett isande dopp vid södra bryggan i Långviken och trots att det är oktober så lovar jag mig här och nu att det ska fortsätta badas en stund till, även utan bastu.

Tåge:

Alltså. Speaking of date. Jag kommer ha inte mindre än fyra bokade dejter med Netflix från och med 25 november då Gilmore girls kommer med nya avsnitt! Jag såg serien när den gick på femman för femton år sen och när jag pluggade i Tyskland köpte jag DVD-boxen i brist på tv. Rappheten, musiken (nåväl, men stämningen då), småstaden och snyggheten får mig att halvt längta ihjäl mig, var ju t o m på vippen att döpa Boosan till Lorelai. Efter Felicity är det här serien som följt mig i livet allra mest. Tipstack till Weronica!

3916fredag4

 

En kort blandning men precis så är det ju med underbart. Nu sängen och imorgon kör vi kundpresentation och leverans av Saras tips till Rum Hemma. Natti natti.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Miscellaneous

 • Miscellaneous w41/2016

  Helgen har verkligen gått i snigelfart och jag har bara legat i soffan och läst mina nya böcker… Ha! Det var ingen som trodde på den va?! Nope, i vanlig ordning gick det blinketi-blink-fort mellan fredag och söndag, min syrra med sambo har varit nere på besök och förutom mysiga middagshäng om kvällarna så har Läs Mer »

 • Miscellaneous w40/2016

  Oh my vilken supersnabb helg, kändes som att lördag och söndag tävlade om att ta slut snabbast. Här hemma fortsätter renoverandet och det går bra tackar som frågar. Vi är till exempel fortfarande gifta. Men ännu är statusen på ofattbara låga nivåer som att knacka ner puts från murstocken (ju ops, den tillkom liksom på Läs Mer »

 • Miscellaneuos w 39/2016

  Veckans småhopp kommer här, sånt som snurrar i mitt huvud och gillas på ena eller andra eller båda visen. Första trevande dagarna av oktober har avverkats och redan 100% regn. Men desto större anledning att verkligen använda den där gamla oljelampan och kura i soffan. Om man hade någon förstås. Emma Olbers REjoin från Ire Läs Mer »

 • Miscellaneous w38/2016

  Denna veckas blandband cirkulerar bara kring vardagsrum nummer 2. När det går trögt i beslutsordningen så försöker jag fokusera på slutresultatet och visualisera oss i det färdiga rummet istället, det håller i alla fall min motivation uppe. Just nu riktigt kliar det i fingrarna att sätta släggan i putsen på murstocken. Lite läbbigt är det Läs Mer »