20-tals charm Stockholm

Ta en titt in i denna charmiga lilla lägenhet i Vasastan, Stockholm. Credd till Copparstad som står bakom den fin fina stajlingen!

Läs Mer »

20-tals charm Stockholm

4

20-tals charm på väl planerade 29 kvadratmeter med tidstypiska detaljer i Vasastan, Stockholm. Vackra fönster, spegeldörrar och takrosetter i original. Lägenheten har en genomgående generös takhöjd med stora fönsterpartier och fint bevarade snickerier. Mer info och bilder finns hos Historiska Hem.

579 13

Foto Boukari Stajling Copparstad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »