Ett snabbt hej från Bergen!

Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

Ett snabbt hej från Bergen!

Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad.

Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en inspirationsresa till en plats vi aldrig besökt. Bergen kändes häftigt tänkte vi och bokade in oss på en workshop med Gudy Herder, trendanalytiker och föreläsare som till vardags bor och arbetar i Barcelona, som skulle gästa inredningsmässan i Norge till hösten. Och igår möttes vi på Arlanda och flög från ett gråmulet Stockholm till ett Bergen i strålande sol.

Efter en tidig kväll i säng gick vi upp innan solen och nu har vi precis avverkat vår workshop med Gudy tillsammans med ett 60-tal andra som jobbar med inredning, tagit ett varv på mässan och är redo att ge oss ut på stan för en bit mat och se mer av det här häftiga stället som är både landsbygd och city i ett. Fortsättning följer…

littlemissfixit_interiormessa_bergen01

Utsikten från hotellrummet på 12 våningen (efter att gnällspiken Zetterström opponerat sig mot att hamna på tredje våningen och stirra in i ett parkeringsgarage, så mycket för inspiration liksom). Den skarpsynte kan se en liten del av Grieg-hallen där mässan ligger till vänster i bild. Fast egentligen var mässhallen i ett parkeringsgarage, hur coolt? Men mer om det senare för nu, mat!

littlemissfixit_interiormessa_bergen02

Foto: Sara Zetterström

Spara


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »