Konstshoppa hos Filippa K

Nu kan du shoppa unik konst i Filippa Ks butik på Grev Turegatan.

Läs Mer »

Konstshoppa hos Filippa K

filippa-k_butiksinredning_lotta-agaton_mikael-axelsson_20161115-3728_print
Filippa K har lanserat ett nytt kurerat koncept i sin butik på Grev Turegatan 18 i Stockholm. Böcker, konst och keramik, signerat bland annat Åsa Stenerhag och Emelie Thornardtsson, finns till försäljning. Marie Louise Hellgren, innovativ designer med fokus på hållbarhet, står bakom pallen i ljusrosa gjord på återvunna airbags, som finns att specialbeställa.

filippa-k_butiksinredning_lotta-agaton_mikael-axelsson_20161115-3742_print
Bakom det tillfälliga butikskonceptet står inredaren Lotta Agaton som tillsammans med Filippa K kurerat urvalet exklusivt för butiken. Mer färg, vågade former och subtila print blir synliga i och med det tillfälliga butikskonceptet. Bland annat märks en ny färgskala i puderrosa, ockra-toner och burgundy. Tanken är att erbjuda en avslappnad och inspirerande miljö där kunden kan få en välbehövlig paus under julhandeln och slå sig ner för att ta en kaffe och ladda batterierna.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Nyheter

 • Tio budgetköp för ett kul kök

  Textilier, färger, fina detaljer och ett djurhuvud – i veckans budgetsvep frossar vi i enkla, budgetvänliga, alternativ till hur man bäst uppdaterar och livar upp i köket. Roligt porslin behöver inte kosta skjortan. Våga mixa och matcha olika färger och mönster, det livar upp. Skål i ockra, 29 kronor, spräcklig skål, 59 kronor, Duka/City Gross. Läs Mer »

 • RESEGUIDE: HONGKONG

  Flest skyskrapor och världens mest besökta destination. Hongkong är rekordens stad – ett myllrande inferno av neonskyltar, tutande taxibilar och stressade storstadsmänniskor. Men staden är också en grön oas med vidunderlig natur, bambuskog, skärgård och matlagning i världsklass. Rum Hemma tog direktflyget från Stockholm och fann sinnesro bland prisvärda Michelinrestauranger och stillsamma vandringsleder. Och naturligtvis en Läs Mer »

 • Ellos <3 vintage

  I augusti släpper Ellos en vintagekollektion med keramik, ljuskoppar och annan dekoration, handplockad från bland annat Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs.

  Läs Mer »
 • Styr dina smarta Ikea-lampor med rösten

  Under sommar och höst 2017 tar Ikea nästa steg mot ett smartare hem. Genom en rad uppdateringar kommer det bland annat vara möjligt att styra Ikeas Smart-belysning med röstkommando.

  Läs Mer »