Shoppa smycken i ny pop-up butik

Svenska Baumgarten Di Marco öppnar pop-up butik i Stockholm 25-31 december.

Läs Mer »

Shoppa smycken i ny pop-up butik

omslag_baum

Från och med fredagen den 25:e november öppnar Baumgarten Di Marco en pop-up butik i Sturegallerian i centrala Stockholm. Det här blir varumärkets första egna butik och kommer rymma hela sortimentet med smycken, skinnväskor och scarves i kashmir.
– Vi är väldigt glada att vi fick tillfälle att öppna en pop-up butik nu inför jul då våra produkter är perfekta presenter till både kvinnor och män. Det känns också fint att kunna visa hela konceptet tillsammans eftersom det också speglar vår varumärkesfilosofi. Att man på ett hållbart sätt kan göra vackra, tidlösa produkter som kan tilltala många olika typer av människor, säger grundarna Lisa von Baumgarten och Jenny Kask.

Baumgarten Di Marcos smycken tillverkas för hand i Indien av spillmaterial som blir över efter diamantslipning. Etik och hållbarhet är en viktig aspekt i tillverkningen, vilket nu har lett till en certifiering av en Indisk organisation som värnar om det inhemska hantverket och de anställdas arbetsförhållanden.

Butiken håller öppet från den 25:e november till 31:a december i Sturegallerian i Stockholm, hela sortimentet finns även på Baumgarten Di Marco.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Nyheter

 • Tio budgetköp för ett kul kök

  Textilier, färger, fina detaljer och ett djurhuvud – i veckans budgetsvep frossar vi i enkla, budgetvänliga, alternativ till hur man bäst uppdaterar och livar upp i köket. Roligt porslin behöver inte kosta skjortan. Våga mixa och matcha olika färger och mönster, det livar upp. Skål i ockra, 29 kronor, spräcklig skål, 59 kronor, Duka/City Gross. Läs Mer »

 • RESEGUIDE: HONGKONG

  Flest skyskrapor och världens mest besökta destination. Hongkong är rekordens stad – ett myllrande inferno av neonskyltar, tutande taxibilar och stressade storstadsmänniskor. Men staden är också en grön oas med vidunderlig natur, bambuskog, skärgård och matlagning i världsklass. Rum Hemma tog direktflyget från Stockholm och fann sinnesro bland prisvärda Michelinrestauranger och stillsamma vandringsleder. Och naturligtvis en Läs Mer »

 • Ellos <3 vintage

  I augusti släpper Ellos en vintagekollektion med keramik, ljuskoppar och annan dekoration, handplockad från bland annat Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs.

  Läs Mer »
 • Styr dina smarta Ikea-lampor med rösten

  Under sommar och höst 2017 tar Ikea nästa steg mot ett smartare hem. Genom en rad uppdateringar kommer det bland annat vara möjligt att styra Ikeas Smart-belysning med röstkommando.

  Läs Mer »