Här öppnar Ikeas popup-butik

Ikea fortsätter att expandera – denna gång i centrala Stockholm. Efter sommaren öppnar en citybutik för att öka tillgängligheten för kunderna.

Läs Mer »

Här öppnar Ikeas popup-butik

Ikea fortsätter att expandera – denna gång i centrala Stockholm. Efter sommaren öppnar en citybutik för att öka tillgängligheten för kunderna.

TORHAMN_kök-4Ikeas Torhamn.

Efter sommaren öppnar Ikea en popup-butik för kök vid Good-gallerian i centrala Stockholm. Popupen kommer fungera som inspirerande showroom, men där kan man också planera och beställa kök online med hjälp av kunniga köksspecialister.
– Med en popup-butik kan fler planera och köpa Ikeas kök på ett smidigare sätt, mitt i Stockholm. Det ska vara enkelt att komma förbi oss, säger Håkan Svedman, vd för Ikea Sverige.

Ändringar, se utprintad proof.

Bild publicerad i Ikeaboken Hitta! Del två

Den tillfälliga köksbutiken omfattar 355 kvadratmeter på Regeringsgatan 65 och håller öppet till och med slutet av februari 2018.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Nyheter

 • Tio budgetköp för ett kul kök

  Textilier, färger, fina detaljer och ett djurhuvud – i veckans budgetsvep frossar vi i enkla, budgetvänliga, alternativ till hur man bäst uppdaterar och livar upp i köket. Roligt porslin behöver inte kosta skjortan. Våga mixa och matcha olika färger och mönster, det livar upp. Skål i ockra, 29 kronor, spräcklig skål, 59 kronor, Duka/City Gross. Läs Mer »

 • RESEGUIDE: HONGKONG

  Flest skyskrapor och världens mest besökta destination. Hongkong är rekordens stad – ett myllrande inferno av neonskyltar, tutande taxibilar och stressade storstadsmänniskor. Men staden är också en grön oas med vidunderlig natur, bambuskog, skärgård och matlagning i världsklass. Rum Hemma tog direktflyget från Stockholm och fann sinnesro bland prisvärda Michelinrestauranger och stillsamma vandringsleder. Och naturligtvis en Läs Mer »

 • Ellos <3 vintage

  I augusti släpper Ellos en vintagekollektion med keramik, ljuskoppar och annan dekoration, handplockad från bland annat Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs.

  Läs Mer »
 • Styr dina smarta Ikea-lampor med rösten

  Under sommar och höst 2017 tar Ikea nästa steg mot ett smartare hem. Genom en rad uppdateringar kommer det bland annat vara möjligt att styra Ikeas Smart-belysning med röstkommando.

  Läs Mer »