Vi flyttar ut! Maxa trädgårdshänget med veckans härliga budgetköp

Första helgen i maj och Rum Hemma har vittring på uteliv. I veckans budgetköp tipsar vi om finaste prylarna för trädgården och balkongen. Tänk er att dricka helgens morgonkaffe sittandes vid en härlig kafégrupp, livet blir inte mycket bättre än så. Kafégrupp Läckö, 695 kronor, Ikea. Påta i jorden? Varför inte göra det i stil! Läs Mer »

Vi flyttar ut! Maxa trädgårdshänget med veckans härliga budgetköp

bud3Första helgen i maj och Rum Hemma har vittring på uteliv.
I veckans budgetköp tipsar vi om finaste prylarna för trädgården och balkongen.

Tänk er att dricka helgens morgonkaffe sittandes
vid en härlig kafégrupp, livet blir inte mycket bättre än så.
Kafégrupp Läckö, 695 kronor, Ikea.

Påta i jorden? Varför inte göra det i stil!
Planeringsverktyg, 49 kronor, Lagerhaus.

En fin utomhusmatta ger uteplatsen en extra ombonad känsla.
Matta, 160×80 centimeter, 499 kronor, Lagerhaus.

När mörkret börjar smyga sig på är det mysigt
att låta kvällen lysas upp av levande ljus.
Fackla, 239 kronor, House Doctor/Åhléns.

Mixa utedynor i olika färger och material. Dessa i sammet är extra härliga!
Dyna, 149 kronor, Ellos.

Håll fötterna varma och snygga i ett par fina tofflor som lätt tas på och av.
Sandaler, 349 kronor, Mango.

En liten örtträdgård eller en prunkande pelargon, vi kan inte få nog av att plantera. Speciellt inte när krukorna är såhär fina.
Kruka, 249 kronor, By On/Vallgatan 12.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Vi flyttar ut! Maxa trädgårdshänget med veckans härliga budgetköp

  Första helgen i maj och Rum Hemma har vittring på uteliv. I veckans budgetköp tipsar vi om finaste prylarna för trädgården och balkongen. Tänk er att dricka helgens morgonkaffe sittandes vid en härlig kafégrupp, livet blir inte mycket bättre än så. Kafégrupp Läckö, 695 kronor, Ikea. Påta i jorden? Varför inte göra det i stil! Läs Mer »

 • Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • På söndag är det morsdag – vi listar de finaste prylarna att hylla mamma med!

    Gläns i sommarens färg med ett piffigt nagellack att pynta tår och naglar med. Nagellack, 50 kronor H&m Fira en mamma du tycker om genom att ge bort ett gåvobevis från SOS Barnbyar. sos-barnbyar.se/morsdag Bling Bling – fira ordentligt på söndag och låt henne skina med denna fina. Ring, 1 549 kronor Maria Black Läs Mer »