Trend

Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

Läs Mer »

Trend

Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykt till landet och picknickfilten i stan.

Namnlöst-1
NATURNÄRA LUGN PÅ LANDET 
Miljöbild från Madam Stoltz. Hängmatta från Madam Stoltz, förvaringskorg med pom poms från H&M Home, prickigt fat från Elin Frodig/Designtorget, blommig hatt från Ganni, vit solfjäder från Lagerhaus, gul solfjäder från Fern Fans, chokladkaka från Chokladfabriken, salladsredskap i trä från Sagaform, lemonad från Naturfrisk/Paradiset, grå strumpor från Ganni, grön jacka från Ganni, rosa solglasögon från Monki, picknickkorg från H&M Home, förstoringsglas från Designtorget.

 

Namnlöst-2

SNYGGT HÄNG I STAN
Spel Middagsduellen från Nicotext, lemonad från Apolinaire/Paradiset, svartvit servett från Lagerhaus, matlådor från Madam Stoltz, rosa scarf från Carin Wester, miljöbild från Marimekko, svarta solglasögon från Prada, blommig bricka från Marimekko, blå filt från Ferm Living, blå väska från Arket, ljusblå termosflaska från Design Letters, choklad från Chokladfabriken, svarta shorts från We11Done, midjeväska från Patagonia.


 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »