Min stil: Emma Fridsell

Emma Fridsell är modetjejen som vill förändra världen. Här pratar hon limegröna ögonskuggor, alldeles för vuxna väskor och vägghängda älghorn.

Läs Mer »

Min stil: Emma Fridsell

Emma Fridsell är modetjejen som vill förändra världen. Med Rum Hemma pratar hon limegröna ögonskuggor, för vuxna väskor och vägghängda älghorn.

Text Sandra Gustafsson

Processed with VSCO with m3 preset

Senaste upptäckten?
– Sminket i tv-serien Euphoria. Mitt fokus har helt ändrats och jag gick från att bry mig kanske 90 procent om hudvård och 10 smink, till 50/50. En limegrön ögonskugga är bästa humörboosten, jag lovar.

Sämsta köp?
– En alldeles för billig bokhylla som gick sönder under monteringen. I klädväg en alldeles för dyr handväska som var alldeles för ”vuxen” för mig. Min farmor köpte den av mig efter ett par år, då den bara blev liggandes på en hylla.

Vad läser du?
– The Korean Skincare Bible, en magisk bok för nyfrälsta hudvårdsjunkies.

Vad har du alltid i handväskan?
– Tuggummi, hörlurar och Dermophils läppbalsam.

Tre favoriter just nu?
– Min nya skinnkavaj från Myrornas, lampskärmen på mitt nattduksbord och Ole Henriksens Truth Serum.

bcc7c0a5-cd3f-4ea1-b970-ca5c0387491a Vad är ditt bästa inredningstips?
– Fynda second hand! Det finns inget härligare än unika små vaser och färgglada mattor från 1960–talet.

Vad samlar du på?
– Ringar.

Vad är det viktigaste du lärt om livet?
– Våga misslyckas och våga vara ärlig.

Vad skulle aldrig komma över din tröskel?
– Att aldrig säga aldrig är min tumregel men jag skulle faktiskt våga säga att sådana där älghorn på väggen nog aldrig kommer synas hemma hos mig.

Vad gör du, och hur bor du om tio år?
– Reser jorden runt, men har min bas i min vindsvåning i Nyhavn i Köpenhamn. Jag vill föreläsa om den plattformen som jag har startat där vi ska diskutera, belysa och förändra normer i samhället. Vi ska designa kläder vi vill leva i, skapa konst och, ja, vi ska ta över världen.

 

 


Emma Fridsell

Ålder: 21 år
Familj: Mamma, Pappa och lillebror
Bor: I lägenhet på Kungsholmen
Gör: Lite gott och blandat, bloggar, fiffilurar med Instagram, stajlar lite och jobbar även i en av Acne Studios butiker.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Min Stil